Smartlog v3 » Lettens liv » Nogle gange hjælper det altså at sige noget.
Opret egen blog | Næste blog »

Nogle gange hjælper det altså at sige noget.

30. Aug 2010 09:03, Letten

I fredags fik jeg nok, og gik på skolens kontor for at snakke med inspektøren, om et emne som har irriteret mig i lang tid.
Når man står i fritteren og skal over på skolen, skal man holde øje, og vente til der ikke er nogle bolde i luften, og så skal man spurte tværs over skolegården for ikke at få en eller to bolde  i hovedet.
Jeg spurgte nogle andre mødre på min vej, hvordan de havde det med alle de bolde i skolegården om morgenen, og de svarede allesammen, som jeg havde forventet, at det var et mareridt at gå gennem skolegården om morgenen. Jeg gik i fritteren og spurgte dem om de havde tænkt på at gøre noget ved sagen, men de sagde bare at de havde prøvet, men der var ikke gjort noget ved det, men de syntes da at jeg skulle prøve at gå på kontoret, så det gjorde jeg. Her Mandag morgen løb tre unger fra indskolingen rundt med en bold i skolegården da jeg kom, og det er jo til at holde ud. Det var en fryd at gå stille og roligt gennem gården. Jeg ved ikke om det bare er tilfældigt, eller at der er blevet gjort noget ved sagen, men de mødre jeg mødte på min vej, var glade og afslappede.
Nu er det jo ikke sådan at jeg vil have forbud mod boldspil i skolegården, men man kan vel begrænse det til nogle bestemte frikvarterer. Om morgenen er der jo mange elever, der skal gennem gården, og hvis man så ikke lige er opmærksom, kan det altså godt gøre ondt at blive ramt af en fodbold.

Mig!
Mig!

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Amore

Før i tiden

Tags

Arkiv