Smartlog v3 » Lettens liv » Bitch
Opret egen blog | Næste blog »

Bitch

25. Feb 2009 17:14, Letten

Kender hende godt, har set hende i bybilledet. Alle ved hvem hun er, og hvor hun hører til. Til min store overraskelse traskede hun rundt nede i den lokale madvarebutik, og lavede så godt som ingenting, andet end at kigge lidt på varerne på hylderne og se storsnudet ud, hvilket ikke var så svært, da hun rent faktisk har en stor sn...!!!!! "Nå, jamen så må hun jo være blevet ansat her." tænker jeg.
Hun sætter sig(nok ikke godvilligt) ved kassen, og der dannes straks en kø hos hende. Jeg stiller mig også i den kø, bare sådn helt tilfældigt. Jeg er den sidste i køen, der kommer ikke flere til. Lige før jeg skal lægge mine ting på båndet, sætter hun skiltet med "lukket" op på det. Jeg overvejer om jeg skal ignorere det og bare lægge mine ting op på båndet, men på den anden side, har jeg egentlig ikke lyst til, at hun skal scanne mine varer ind, og heldigvis kommer jeg til ved næste kasse, næsten bare ved at vende mig om. Pigen ved den anden kasse smiler og er imødekommende. Bitchen tænker kun på at komme væk fra kassen (og igen lave ingenting). Jeg betaler for mine varer, mens jeg tænker på, om jeg har lyst til at handle der igen. Hun må da virkelig have et kompleks over at være ansat der. Hvad det er, ved jeg ikke, for kassedame er jo et job ligesom alle andre, og jeg ser da ikke ned på dem. Hende her har stadig sine primadonnanykker i behold, hvor hun så ellers har brugt dem henne. Hvor længe mon hun holder???

Kommentarer

 1. Charmetrolden
  16. Jul 2010 11:09
  1

  Smiler... Nu har jeg gransket mine tanker for at finde ud af hvem du mon taler om - og har stadig ingen anelse - ergo du har IKKE stødt nogen!
  Med hensyn til kassedame funktionen - det er nok det arbejde jeg ønsker mig allermest.
  Nu står jeg op, uden pauser på de 9.15 timer jeg har daglig og eftersom der ingen daglig rutine er i virksomheden, bruger jeg også ret så mange resourcer på at "gøre det rette, i rette rækkefølge"
  Jeg ville elske et kassedame job, hvor jeg kunne sidde ned (ikke have ondt i hele kroppen efter endt arbejdsdag) og smalltalke med kunderne (ikke være dybt koncentreret om at kreere deres varer rigtigt) samt vide fra før jeg møder hvad der i dag forventes af mig (jeg kunne have overskud til at være mor når jeg har fri - måske oven i købet til at være kreativ)
  Så de primadonnenykker hende der har - tyder såmænd bare på mindreværdskomplekser!

  Knuzer.

Mig!
Mig!

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Amore

Før i tiden

Tags

Arkiv